четвер, 12 листопада 2015 р.

Сумна новина з Миколаєва

   6 листопада 2015 року раптово померла Ніна Хомінічна Зубенко. Похована 8 листопада 2015 року на новому цвинтарі Корабельного району міста Миколаєва зі сторони колишнього міського Жовтневого водосховища поруч з чоловіком Зубенком Олександром Федоровичем.
    Ніна Хомінічна народилася 5 жовтня 1930 року в селі Євгенівка Снігурівського району Миколаївськоїї області. Трудову діяльність розпочала піонервожатою в селі Калінінському Херсонської області, де познайомилася з майбутнім чоловіком і у 1953 вийшла заміж. З 1954 по 2000 рік сім'я проживала в селі Львове Бериславського району Херсонської області і збудувала хату над кручею Дніпра біля елеватора, яка зараз по сучасному оздоблена новим власником.
   Ніна Хомінічна працювала вихователькою в дитячому садку, а з 1977 по 1992 рік вчителькою молодших класів в сільській школі.
   Сім'я народила, вивчила  і виховала  синів Олександра, Валерія, дочку Нону. Останні роки свого життя старі Зубенки проживали в Миколаєві разом з дочкою в приватному дачному секторі Широкої Балки міста Миколаєва.
   До останньої хвилини Ніна Хомінічна вела активний спосіб життя, порядкуючи на прилеглій до будинку дачній ділянці. На достойних похоронах були родичі та знайомі з Херсонської і Миколаївської області

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прихильники